Kuksa

Kuksa -jäsenrekisteri

Hallitus, jäsenrekisterihoitaja ja ikäkausivastaavat hallinnoivat uusien jäsenien jonoa. Uudet partiotoiminnasta kiinnostuneet 7-15-vuotiaat voivat ilmoittautua jonoon oheisen linkin kautta

Ilmoittautuminen Vesikkojen jonoon

Yli 15-vuotiaat partiotoiminnasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Vesikkojen lippukunnanjohtajaan Speedoon speedo (at) vesikot.net.

Kun vesikoilta tulee ilmoitus vapaasta paikasta, Vesikkoihin liittyessään uusi jäsen / huoltaja täyttää jäsentiedot sähköisen Kuksa -linkin kautta. Jäsenrekisterinhoitaja hyväksyy jäsenen tiedot Kuksaan ja samalla luo huoltajille Kuksa -profiilit.

Suomen Partiolaisten jäsenrekisteri Kuksa löytyy osoitteesta https://kuksa.partio.fi.

Ensimmäisellä kerralla jokaisen käyttäjän on rekisteröidyttävä luodakseen itselleen PartioID:n. Rekisteröitymiseen tarvitaan jäsennumero (huoltajilla huoltajanumero) ja Kuksassa oleva sähköpostiosoite. Rekisteröitymisen jälkeen Kuksaan kirjaudutaan PartioID:llä.

Kuksaan on luotu oma profiili sekä partiolaisille että alaikäisten partiolaisten huoltajille.Huoltajat voivat päivittää omia ja alaikäisen partiolaisen yhteystietoja. Huoltajat tekevät myös kaikki retki-, leiri- ja tapahtumailmoittautumiset Kuksan kautta (sähköinen allekirjoitus).

Jos Kuksan käytöstä on jotain kysyttävää tai ilmenee teknisiä ongelmia, ota yhteys Vesikkojen jäsenrekisterinhoitajaan Amandaan amanda (ät) vesikot.net.

Liitteet: