Avoimet pestit

Tältä sivulta löydät Vesikkojen avoimet vapaaehtoispestit. Jos jokin pesti vähänkään kiinnostaa sinua, ota rohkeasti yhteyttä, ja jutellaan pestistä tarkemmin. Pestejä voidaan myös räätälöidä tarvittaessa. Jos vapaaehtoistyö partiossa kiinnostaa, mutta et löytänyt tästä mieleistä pestiä, ota yhteyttä Vesikkojen hallitukseen vive-hallitus@kuksa.partio.fi

Lippkunnassa on auki monta mielenkiintoista pestiä, joita voi alkaa tekemään vaikka heti. Valmiiksi ei tarvitse osata just mitään, tukea ja perehdytystä saa edellisiltä pestinhaltijoilta.

Ohessa ajatuksia edellisiltä ko. pesteissä toimineilta Vesikoilta. Ilmianna itsesi hallitukselle vive-hallitus@kuksa.partio.fi tai huikkaa kiinnostuksesi vaikka Johtajien pulinakanavalle Whatsapissa.

Pestijohtaja tai pari

Pestijohtajan pesti on ihan paras koska siinä pääsee tukemaan johtajistomme motivaatiosta ja kehittymisestä. On mahtavaa aina nähdä kun johtaja on löytänyt itselleen mielekkään kurssin piirin valikoimista, ja saa lisäbuustia omaan tekemiseensä. On myös upeaa päästä kiittämään ja kannustamaan ansioituneita johtajia. Kaiken kaikkiaan PeJon pesti on hieno mahdollisuus vaikuttaa positiivisesti lippukunnan johtajistomme hyvinvointiin, kehittää itseään ja samalla olla tiivis osa mahtavaa vesikkoyhteisöä.

Sudenpentulauman ohjaajalle (Akela) pari

Mikään ei ole aikuiselle palkitsevampaa, kuin sudenpennun aito riemu lauman tehdessä mukavia partiojuttuja! Lähde mukaan toimintaan, jolla todellakin on tarkoitus – pääset toteuttamaan lukuisien kotikulmien lasten ja nuorten mainiota harrastusta.