Yhteistyökumppanit

Viikin Vesikot tekevät yhteistyötä seuraavien tahojen kanssa:

-Helsingin kaupungin Nuorisoasiainkeskus
-Helsingin koillisen alueen lippukunnat
-Malmin Seurakunta
-Pääkaupunkiseudun Partiolaiset (PäPa)
-Suomen Partiolaiset (SP)
-Viikin kirkko

Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskus tulee Vesikkojen toimintaa vuosittaisella raha-avustuksella sekä tarjoaa myös muuta palvelua ja tukea käyttöömme. Lisäksi nuorisoasiainkeskuksen Av- ja leirivälinelainaamosta Vesikoilla on mahdollisuus lainata retki- ja leirikalustoa.

Helsingin koillisen alueen lippukuntien kanssa järjestämme mm. sudenpentukisoja, seikkailijapelejä (Sepeli), ryhmänohjaajakursseja (ROK) sekä muita tapahtumia yhteistyössä.

Malmin seurakunta tukee Vesikoiden partiotoimintaa vuosittaisella raha-avustuksella sekä ylläpitää ja omistaa Vesikkojen Kolotilan Viikissä. Vuosittain Malmin seurakunta järjestää myös erilaisia tapahtumia, joihin Vesikot ovat tervetulleita. Vesikot osallistuvat Malmin seurakunnan yhteistyöprojekteihin mm. yhteisvastuukeräykseen tarvittaessa mahdollisuuksien mukaan.

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset mm. ylläpitävät ja vuokraavat partiokämppiä ja –alueita, joissa Vesikotkin ovat monesti retkeilleet. Lisäksi PäPa tarjoaa laajan ja monipuolisen tukiverkon Pääkaupungin alueen partiolippukunnille. Osa vesikkojohtajista toimii aktiivisesti myös PäPan erilaisissa tehtävissä.

Suomen Partiolaiset toimii partion kattojärjestönä Suomessa. Partiolippukunta Viikin Vesikot on myös Suomen Partiolaisten jäsen. Jotkut vesikkojohtajat toimivat myös SP:n tehtävissä.

Viikin kirkko tukee Vesikkojen partiotoimintaa mm. antamalla tilojaan lippukunnan ryhmien viikkokokouskäyttöön sekä muuhun toimintaan. Erityisesti myös Viikin kirkon papit ja nuorisotyöntekijät ovat kutsuvieraina Vesikkojen joulu- ja kevätjuhlassa.