Tietoa meistä

VIIKIN VESIKOT

Partiolippukunta Viikin Vesikot ry. on vuonna 2001 perustettu helsinkiläinen yhteislippukunta, jolla on noin 250 jäsentä. Kolomme sijaitsee Viikissä Vouti Björnramin kujalla, jossa pääosa ryhmistämme pitää viikottaiset kokouksens. Lisäksi järjestämme syksyisin ja keväisin retkiä Pääkaupunkiseudulla tai sen läheisyydessä ja kesällä leireilemme koko lippukunnan voimin.

Nuori tai vanha, kokematon tai kokenut partiolainen! Olet aina tervetullut iloiseen joukkoomme!

Tunnukset

Viikin Vesikkojen huivissa, lipussa ja hihamerkissä yhdistyvät metsä (vihreä) ja kaupunki (hopea). Kaksi katkottua polviortta muodostavat sisaruspiiriin liittyneet kädet, vasen tietenkin päällä. Kuviosta voi nähdä myös vinoristin, onhan lippukunnan taustayhteisönä Malmin seurakunta. Heradiikkaan perehtymätön voisi kuvitella näkevänsä Vesikkojen tunnuksissa myös kaksi V-kirjainta.

Viikin Vesikkojen partiohuivi

Vesikkojen huivi jaetaan perinteisesti uusille Vesikoille ensimmäisessä suuremmassa tapahtumassa, johon kyseinen henkilö ottaa osaa. Tälläinen tapahtuma voi olla esimerkiksi joulujuhla, kevätjuhla, retki tai leiri.

Vive huivi.gif

Viikin Vesikkojen lippu

Vesikkojen lippu on naulattu ja vihitty käyttöön Saari 2003 -leirillä, joka oli lippukuntamme ensimmäinen oma leiri.

Viikin Vesikot.jpg

Viikin Vesikkojen hihamerkki

Vesikkojen hihamerkin voivat hankkia kaikki lippukuntamme jäsenet. Sen hinta on 1 € ja sen voi ostaa verkkokaupasta. Hihamerkki kiinnitetään partiopaitaan vasempaan hihaan Helsinki-merkin alapuolelle. Katso sivustoltamme ohjeet >>> Partioasut ja -merkit.

ViVe lippukuntamerkki.jpg