Tule mukaan!

Partio on paras harrastus kaikenikäisille!

Partiotoiminnan voi aloittaa sinä vuonna kun täyttää 7 vuotta.

Syksyllä 2022 pyrimme perustamaan uuden sudenpentulauman 2015 syntyneille lapsille. Lisäksi pyrimme perustamaan uuden sudenpentulauman jo jonossa oleville 2013 syntyneille lapsille, mikäli saamme riittävästi ryhmänohjaajia.

Uusien ryhmien perustamiseksi tarvitsemme riittävästi uusia ryhmänohjaajia, tuletko mukaan? Olemassaolevia sudenpentulaumoja, seikkailijajoukkueita ja muita ikäkausiryhmiä täydennetään mahdollisuuksien mukaan.

Vapaana olevaa paikkaa voi tiedustella täyttämällä ilmoittautumislomakkeen, ja lomakkeen kautta ilmoittaudutaan myös Viikin Vesikkojen jonoon.

Aikuiset ovat myös erittäin tervetulleita iloiseen joukkoomme! Vapaaehtoistyön ohella partio tarjoaa aikuisille myös monipuolisen harrastuksen, jossa voi jatkuvasti oppia uutta. Partiotoiminnasta kiinnostuneet aikuiset voivat ottaa yhteyttä Vesikkojen aikuisuotsiin Jonskaan jonska (ät) vesikot.net .

Jos ryhdyt ryhmänjohtajaksi, jonossa oleva huollettavasi pääsee mukaan toimintaan mukanasi.

Lisäksi alle kouluikäisille ja heidän perheilleen Viikin Vesikoissa on tarjolla perhepartiotoimintaa. Perhepartioryhmä on toistaiseksi täynnä, mutta ylläolevan ilmoittautumislomakkeen kautta pääsee ilmoittautumaan jonoon.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan!