Tule mukaan!

Partio on paras harrastus kaikenikäisille!

Partiotoiminnan voi aloittaa sinä vuonna kun täyttää 7 vuotta.

Syksyllä 2021 pyrimme perustamaan 1-2 uutta sudenpentulaumaa 2013-2014 syntyneille lapsille. Jos löydämme riittävästi uusia vetäjiä, uusien ryhmien jäsenet otetaan jonosta saapumisjärjestyksessä ja heille ilmoitetaan siitä erikseen. Ilmoittaudu jonoon tästä.

Olemassaolevia sudenpentulaumoja, seikkailijajoukkueita ja muita ikäkausiryhmiä täydennetään mahdollisuuksien mukaan. Vapaanaolevaa paikkaa voi tiedustella täyttämällä ilmoittautumislomakkeen.

Jono nollataan aina vuoden vaihteen tienoilla, jotta se pysyy ajantasaisena. Kun jono nollataan, lähetämme siitä erillisen viestin.

Aikuiset ovat myös erittäin tervetulleita iloiseen joukkoomme! Vapaaehtoistyön ohella partio tarjoaa aikuisille myös monipuolisen harrastuksen, jossa voi jatkuvasti oppia uutta. Partiotoiminnasta kiinnostuneet aikuiset voivat ottaa yhteyttä Vesikkojen aikuisuotsiin Jonskaan jonska (ät) vesikot.net

Jos ryhdyt ryhmänjohtajaksi, jonossa oleva huollettavasi pääsee mukaan toimintaan mukanasi.

Lisäksi alle kouluikäisille ja heidän perheilleen Viikin Vesikoissa on tarjolla perhepartiotoimintaa. Perhepartioryhmä on toistaiseksi täynnä ja tällä hetkellä jonoon ei voida valitettavasti ottaa uusia perheitä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan!