Tule mukaan!

Partio on paras harrastus kaikenikäisille!

Partiotoiminnan voi aloittaa sinä vuonna kun täyttää 7 vuotta. Jonoon voi ilmoittautua aikaisintaan sen vuoden alussa, kun täyttää 7 vuotta.

Syksyllä 2024 pyrimme aloittamaan vähintään uuden ryhmän 2017 syntyneille lapsille, lisäksi täydennämme mahdollisuuksien mukaan olemassa olevia ryhmiä. Etsimme uusille ryhmille ryhmänohjaajia, jotta uusia ryhmiä voidaan perustaa.

Olemassaolevia sudenpentulaumoja, seikkailijajoukkueita ja muita ikäkausiryhmiä täydennetään mahdollisuuksien mukaan. Vapaana olevaa paikkaa voi tiedustella täyttämällä ilmoittautumislomakkeen, ja lomakkeen kautta ilmoittaudutaan myös Viikin Vesikkojen jonoon. Lomakkeen lähettäminen tallentaa tiedot, odota rauhassa Vesikkojen yhteydenottoa.

Jonoa käsitellään laajemmin hiukan ennen syyskauden alkua. Jos ryhmiä saadaan perustettua, niihin päässeet poistuvat automaattisesti jonosta ja koko jono ”nollataan” aina vuoden vaihteen tienoilla, jolloin jonoon jääneille lähetetään erillinen viesti.

Aikuiset ovat myös erittäin tervetulleita iloiseen joukkoomme! Vapaaehtoistyön ohella partio tarjoaa aikuisille myös monipuolisen harrastuksen, jossa voi jatkuvasti oppia uutta. Partiotoiminnasta kiinnostuneet aikuiset voivat ottaa yhteyttä Vesikkojen aikuisuotsiin Jonskaan jonska (ät) vesikot.net.

Uusien ryhmien perustamiseksi tarvitsemme jatkuvasti uusia ryhmänohjaajia, tuletko mukaan? Jos ryhdyt ryhmänjohtajaksi, jonossa oleva huollettavasi pääsee mukaan toimintaan mukanasi.

Lisäksi alle kouluikäisille ja heidän perheilleen Viikin Vesikoissa on tarjolla perhepartiotoimintaa. Perhepartioryhmä on täynnä, mutta ylläolevan ilmoittautumislomakkeen kautta pääsette ilmoittautumaan jonoon.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan!