Tapahtumat

Lisää tapahtuma

maalis
5
pe
TalviVivellys -21
maalis 5 @ 18:00 – maalis 6 @ 10:00

Mikä se on?

Markkinointikielellä

Kevään hauskin kisatapahtuma! Limited edition ja Very Exclusive talvi-PT kymmenelle nopeimmin ilmoittautuneelle. Luvassa on hurja talvikisa extreme olosuhteissa. Voittajille on luvassa hieno kiertopalkinto, joka jaetaan nyt ensimmäisen kerran ikinä!

Rehellisesti

Onko partio mukavaa, jos ei ole retkiä? Jokunen Vesikko ammentaa virtaa ja hyvää mieltä PT-kisoista. Ilman kisoja partion peruspuurtaminen alkoi tuntua ikävältä ja raskaalta. Jotain oli keksittävä!  Sen vuoksi kehitettiin tee-se-itse-PT, joka noudattaa koronarajoituksia.

Miten se toimii?

  1. Kisaan osallistutaan pareittain. Pareja voi nykyisten kokoontumisrajoitusten mukaan osallistua viisi (5). Jos rajoitukset höllentyvät, voi pareja olla hieman enemmän.
  2. Kisaan ilmoittautuneet parit suunnittelevat kukin yhden rastitehtävän (kesto 30-60 min). Tarkemmat ohjeet tehtävän suunnitteluun tulevat kisan järjestäjiltä.  
  3. Kisa alkaa perjantaina illansuussa ja loppuu lauantaina aamupäivällä. Mahdollisia ajankohtia on kaksi (ilmoittautuessa kysytään ajankohtien sopivuutta): 5.-6.3. 
  4. Tehtäviä tehdään keskusrastilla ja tehtävien välissä tehdään hiihtolenkki (tai kävely).
  5. Kisassa saa myös yöpyä (jotta saadaan yön yli talvi-PT suoritettua mustaa eräelukkaa varten).
  6. Pisteiden lasku ja voittaminen: Pisteitä tässäkin kisassa kerätään, mutta kisa on ennen kaikkea leikkimielinen, eikä se noudata virallisia sääntöjä. Voittajapari halutaan löytää, koska palkintona on hulppea kiertopalkinto!
touko
14
pe
Perhepartion kämppävaraus @ Kavalahti / Palin- ja Piventuvat
touko 14 @ 16:00 – touko 16 @ 15:00
heinä
19
ma
World Scout Moot 2021 Ireland
heinä 19 – heinä 29 Koko päivä

Moot järjestetään neljän vuoden välein ja se on 18-26 vuotiaiden partiolaisten viimeinen mahdollisuus olla partioleirillä osallistujana ja jättää järjestämisen huolet 26v+ International Service Team (IST) jäsenille.

Seuraava, järjestyksessään 16., World Scout Moot järjestetään 19.-29.7.2021 Irlannissa. Edellinen järjestettiin 2017 Islannissa (kuva päättäjäisistä), jossa Suomen joukkueessa oli yli kaksi kertaa enemmän osallistujia kuin sitä edeltäneellä Kanadan leirillä (kuva Kanadan avajaisista Ottawasta).

Irlannin leirille osallistujaksi pääsee mukaan jos on syntynyt 18.7.1995-19.7.2003, sitä vanhemmat voivat lähteä mukaan IST jäsenenä. Irlannin leirin teema on le chéile, together, ja on odotettavissa että osallistujat pääsevät kokemaan teeman jokapäiväisessä leirielämässään.

Leirillä osallistujat liikkuvat 10hlö kansainvälisissä vartioissa, joista neljä vartiota yhdessä muodostavat 40hlö heimoja. Oman vartion kanssa osallistutaan ohjelmiin ja huolehditaan esimerkiksi kokkaamisesta.

elo
27
pe
Johtajatulet
elo 27 – elo 29 Koko päivä
loka
15
pe
Sudenpentuosaston ja perhepartion retki @ Kiljava/Kassu
loka 15 @ 16:00 – loka 17 @ 15:00