Sudenpennut

Sudenpennut ovat 7–9 -vuotiaita partiolaisia (koululuokat 1-3), joiden ryhmää kutsutaan laumaksi. Vesikoissa on neljä laumaa, joihin voit tutustua alla. Laumoja johtavat näihin tehtäviin koulutetut aikuiset, akelat. Koko sudenpentuosastoa johtaa Iiro ”Igor” Mäkinen ja Sini Keihänen.

Sudenpentujen ohjelma koostuu jäljistä ja askeleista. Yksi jälki sisältää 8-12 askelta. Kun kaikki askeleet yhdestä jäljestä on suoritettu, sudenpentu saa jäljen eli kankaisen merkin vasempaan hihaansa. Jälkiä on yhteensä 35 kappaletta. Niistä valitaan kullekin laumalle sopivimmat.

Ensimmäinen jälki jokaisella sudenpennulla on Tervetuloa-jälki. Sen suorittamisen aikana tutustutaan siihen, mitä partio on, mikä on lippukunta, millainen on sudenpentuasu ja miten menee sudenpentulupaus.

Viimeisenä jälkenä kaikilla on Siirtymä-jälki. Siinä valmistaudutaan siirtymään sudenpennuista seikkailijoihin ja tutustutaan mahdollisuuksien mukaan tuleviin johtajiin. Siirtymä-jäljen jälkeen sudenpentu saa metallisen sudenpennunkäpälän. Se on loppuiän partiopaidassa.

Viikoittaisten laumailtojen lisäksi sudenpennut retkeilevät syksyisin omalla viikonloppuretkellään ja osallistuvat keväällä koko lippukunnan yhteiselle retkelle. Kesällä koko lippukunta leireilee yhdessä. Lisäksi lauma voi osallistua sudenpentukilpailuihin ja muihin lippukunnan tai isomman partiojärjestön järjestämiin tapahtumiin.

Vaaleaketut

kokoontuu Viikin kololla keskiviikkoisin kello 17:30-18:45

Lauman akeloina toimivat:
Kirsi Österholm
Jitsi Kirjavainen
Alex Backström

Valtavat Visentit

kokoontuu Viikin kololla torstaisin 16:30-17:45

Lauman akeloina toimivat:
Katja ”Murre” Muranen
Aleksi Vainikka
Carey Jääskeläinen

Vimpat

kokoontuu Viikin kololla tiistaisin klo 18-19.30

Lauman akeloina toimivat:
Mari Elisa ”MEK” Kuusniemi
Mikael ”Miihkali” Niku
Sirkka ”Sikke” Häkkinen

Viisaat Vervetit

kokoontuu Viikin kololla maanantaisin 17:30-19

Lauman akeloina toimivat:
Jani Naumanen
Sini Keihänen
Anne Leppänen