Sudenpennut

Sudenpennut ovat 7–9 -vuotiaita partiolaisia (koululuokat 1-3), joiden ryhmää kutsutaan laumaksi. Vesikoissa on neljä laumaa, joihin voit tutustua alla. Laumoja johtavat näihin tehtäviin koulutetut aikuiset, akelat. Koko sudenpentuosastoa johtaa Ville ”Speedo” Penttilä.

Sudenpentujen ohjelma koostuu jäljistä ja askeleista. Yksi jälki sisältää 8-12 askelta. Kun kaikki askeleet yhdestä jäljestä on suoritettu, sudenpentu saa jäljen eli kankaisen merkin vasempaan hihaansa. Jälkiä on yhteensä 35 kappaletta. Niistä valitaan kullekin laumalle sopivimmat.

Ensimmäinen jälki jokaisella sudenpennulla on Tervetuloa-jälki. Sen suorittamisen aikana tutustutaan siihen, mitä partio on, mikä on lippukunta, millainen on sudenpentuasu ja miten menee sudenpentulupaus.

Viimeisenä jälkenä kaikilla on Siirtymä-jälki. Siinä valmistaudutaan siirtymään sudenpennuista seikkailijoihin ja tutustutaan mahdollisuuksien mukaan tuleviin johtajiin. Siirtymä-jäljen jälkeen sudenpentu saa metallisen sudenpennunkäpälän. Se on loppuiän partiopaidassa.

Viikoittaisten laumailtojen lisäksi sudenpennut retkeilevät syksyisin omalla viikonloppuretkellään ja osallistuvat keväällä koko lippukunnan yhteiselle retkelle. Kesällä koko lippukunta leireilee yhdessä. Lisäksi lauma voi osallistua sudenpentukilpailuihin ja muihin lippukunnan tai isomman partiojärjestön järjestämiin tapahtumiin.

 

Villipennut

kokoontuu Viikin kololla maanantaisin kello 16:30-18:00.

Lauman akeloina toimivat:
Murre Muranen
Osma Ovaskainen
Joona Wallman
Piko Hietala

Vuorisudet

kokoontuu Viikin kololla maanantaisin kello 18:00-19:00.

Lauman akeloina toimivat:
Paavo Puranen
Jooram Mäkinen
Bianca Biro

Villikoirat

kokoontuu Myltsin kellarissa torstaisin kello 17:30-19:00.

Lauman akeloina toimivat:
Lotta Kivalo
Tiina Carlsson

Vesikauriit

kokoontuvat Viikin kololla tiistaisin kello 18:00-19:00.

Lauman akeloina toimivat:
Ville Penttilä
Marita Mustajärvi
Emmi Kukkonen
Salla Keihänen
Lilja Soppi

Viirupöllöt

kokoontuvat Viikin kololla keskiviikkoisin kello 17:30-18:30.

Lauman akeloina toimivat:
Tiina Salo-Toivonen
Mikko Fallenius
Antto Wirman