Sudenpennut

Sudenpennut ovat 7–9 -vuotiaita partiolaisia (koululuokat 1-3), joiden ryhmää kutsutaan laumaksi. Vesikoissa on neljä laumaa, joihin voit tutustua alla. Laumoja johtavat näihin tehtäviin koulutetut aikuiset, akelat. Koko sudenpentuosastoa johtaa Anna-Stiina ”Ansku” Suur-Uski ja Kari Klemetti.

Sudenpentujen ohjelma koostuu jäljistä ja askeleista. Yksi jälki sisältää 8-12 askelta. Kun kaikki askeleet yhdestä jäljestä on suoritettu, sudenpentu saa jäljen eli kankaisen merkin vasempaan hihaansa. Jälkiä on yhteensä 35 kappaletta. Niistä valitaan kullekin laumalle sopivimmat.

Ensimmäinen jälki jokaisella sudenpennulla on Tervetuloa-jälki. Sen suorittamisen aikana tutustutaan siihen, mitä partio on, mikä on lippukunta, millainen on sudenpentuasu ja miten menee sudenpentulupaus.

Viimeisenä jälkenä kaikilla on Siirtymä-jälki. Siinä valmistaudutaan siirtymään sudenpennuista seikkailijoihin ja tutustutaan mahdollisuuksien mukaan tuleviin johtajiin. Siirtymä-jäljen jälkeen sudenpentu saa metallisen sudenpennunkäpälän. Se on loppuiän partiopaidassa.

Viikoittaisten laumailtojen lisäksi sudenpennut retkeilevät syksyisin omalla viikonloppuretkellään ja osallistuvat keväällä koko lippukunnan yhteiselle retkelle. Kesällä koko lippukunta leireilee yhdessä. Lisäksi lauma voi osallistua sudenpentukilpailuihin ja muihin lippukunnan tai isomman partiojärjestön järjestämiin tapahtumiin.

Vesilinnut

kokoontuu Viikin kololla torstaisin kello 16:30-18:00.

Lauman akeloina toimivat:
Iiro ”Igor” Mäkinen
Kaisa Mäkinen
Oona Vallin

Vuorimajavat

kokoontuu Viikin kololla tiistaisin kello 17:30-19:00.

Lauman akeloina toimivat:
Mari ”Marppa” Kirjavainen
Laura Kalliolahti
Jonas Tufvesson

Varpuset

kokoontuu Viikin kololla torstaisin kello 18:00-19:30.

Lauman akeloina toimivat:
Anna-Stiina Suur-Uski
Kaisa Pesola
Timo Saxell

Vaippahyeenat

kokoontuvat Viikin kololla torstaisin kello 17:00-18.00.

Lauman akeloina toimivat:
Salla Keihänen
Ulla Suulamo