TalviVivellys -21

Mikä se on?

Markkinointikielellä

Kevään hauskin kisatapahtuma! Limited edition ja Very Exclusive talvi-PT kymmenelle nopeimmin ilmoittautuneelle. Luvassa on hurja talvikisa extreme olosuhteissa. Voittajille on luvassa hieno kiertopalkinto, joka jaetaan nyt ensimmäisen kerran ikinä!

Rehellisesti

Onko partio mukavaa, jos ei ole retkiä? Jokunen Vesikko ammentaa virtaa ja hyvää mieltä PT-kisoista. Ilman kisoja partion peruspuurtaminen alkoi tuntua ikävältä ja raskaalta. Jotain oli keksittävä!  Sen vuoksi kehitettiin tee-se-itse-PT, joka noudattaa koronarajoituksia.

Miten se toimii?

  1. Kisaan osallistutaan pareittain. Pareja voi nykyisten kokoontumisrajoitusten mukaan osallistua viisi (5). Jos rajoitukset höllentyvät, voi pareja olla hieman enemmän.
  2. Kisaan ilmoittautuneet parit suunnittelevat kukin yhden rastitehtävän (kesto 30-60 min). Tarkemmat ohjeet tehtävän suunnitteluun tulevat kisan järjestäjiltä.  
  3. Kisa alkaa perjantaina illansuussa ja loppuu lauantaina aamupäivällä. Mahdollisia ajankohtia on kaksi (ilmoittautuessa kysytään ajankohtien sopivuutta): 5.-6.3. 
  4. Tehtäviä tehdään keskusrastilla ja tehtävien välissä tehdään hiihtolenkki (tai kävely).
  5. Kisassa saa myös yöpyä (jotta saadaan yön yli talvi-PT suoritettua mustaa eräelukkaa varten).
  6. Pisteiden lasku ja voittaminen: Pisteitä tässäkin kisassa kerätään, mutta kisa on ennen kaikkea leikkimielinen, eikä se noudata virallisia sääntöjä. Voittajapari halutaan löytää, koska palkintona on hulppea kiertopalkinto!