Piirileiri Kimara

ilmoittautuminen ensi kesän piirileirille Kimaralle, on käynnissä. Tule mukaan! Viestin liitteenä on Kimaran esite ja lisätietoa löytyy Kimaran nettisivuilta, https://kimara2024.fi.

Kimaran mainoksesta poiketen, Vesikkojen tulee ilmoittautua viimeistään 8.3. jotta ehdimme pestata tarpeeksi johtajia Vesikoista lähteville leiriläisille. Kimara tulee olemaan mahtava leiri, jonne Vesikot lähtevät sankoin joukoin! Muista siis ilmoittautua viim. 8.3. ??

Kimaran tavoitteena on, etteivät taloudelliset syyt estä yhdenkään leiriläisen osallistumista. Kimaralle onkin mahdollista hakea stipendiä leiriosallistumisen tueksi. Stipendit haetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Tämän ajankohdan jälkeen stipendin hakeminen ei valitettavasti ole enää mahdollista.

Kun perheenne sudenpentu- tai seikkailijaikäinen haluaa lähteä mukaan Kimaralle, keskustelethan vielä ennen ilmoittautumisen tekemistä ryhmänjohtajan kanssa.

Kimara-terveisin,

Kaisa Mäkinen (leirilippukunnanjohtaja)

Whatsapp: 0405734600
Sähköposti: kaisa.makinen@partio.fi