Perheenä partioleirillä

Kesäkuussa leireillään 16.-19.6. Rismalahdessa Asikkalassa Viikin Vesikkojen, Myllypuron Mustarastaiden ja Helsingin Eräleijonien kesken Huuberi 2022 -kesälerillä. Leiri on tarkoitettu sudenpennuille, seikkailijoille sekä perhepartiolaisille. Leirille osallistuu myös monia aikuisia ja nuoria leirin tekijöinä ja mahdollistajina eli pesteissä. Leiri järjestetään kolmen lippukunnan yhteistyönä.

Perhepartiolaiset ovat tervetulleita leirille koko ajaksi torstaista sunnuntaihin jolloin on yhteiskuljetukset busseilla. Osallistuminen on mahdollista myös lyhyemmäksi ajaksi, mutta silloin pitää järjestää itse kyydit. Leirillä on ohjelmaa sudenpennuille ja seikkailijoille sekä omaa ja/tai sovellettua ohjelmaa perhepartiolaisille. Perhepartiolaisille on ohjelmaa perjantaina ja lauantaina. Torstaina keskitytään leirin rakentamiseen mm. majoitusten pystyttäminen jne. ja tutustutaan leirialueeseen. Sunnuntaina puretaan leiri ja pakataan kamppeet.

Perhepartiolaisten ohjelma on tarkoitettu koko perheille aivan kuten perhepartion tapaamisissakin. Perhepartiolaislapset ovat koko leirin ajan omien aikuistensa vastuulla. Perhepartiolaisten ohjelma pyritään suunnittelemaan väljäksi, että aikaa jää myös leirielämään ja esimerkiksi lasten päiväuniin.

Leirillä on paljon tekemistä myös siinä että yhteinen leiri pyörii ja kaikki toimii. Perhepartion aikuisille on tarjolla pieniä palvelutehtäviä jotka hydyttävät koko leiriä. Palvelutehtävistä osa on tehtävissä yhdessä lapsen kanssa ja osa on helpompaa ja turvallisempaa jos pelkästään aikuinen pääsee sen tekemään. Voitte valita omalle perheellenne sopivia tehtäviä.

Perheiden leireillessä monenlainen yhteistyö ja tuki on tarpeen. Leirielämä sujuu parhaiten kun kavereita jeesaillaan aina kun on mahdollista. Tilanteet vaihtelee ja varmasti vuorotellen kaikki kaipaavat apua ja vastaavasti taas voivat sitä tarjota.

Majoitumme perhekunnittain telttoihin. Perheiltä tulee löytyä itseltään teltta ja muut tarvittavat leiriytymisvarusteet. Varustelista perhepartiotäydennysvinkkeineen tulee vielä kevään aikana. Puuttuvia varusteita kannattaa kysellä lainaan, lainakyselyihin saa tarvittaessa varmasti myös apua.

Leirillä syödään yhteisissä ruokailuissa omilta ruokailuvälineiltä. Tarjolla on aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala. Lapsille kannattaa varata mukaan myös hyvin säilyviä eväitä joita voi tarjota nälän yllättäessä.

Ilmoittautuminen Huuberille on auki 17.4. asti.