Aikuinen: tervetuloa tutustumaan partioon!

Vaikka partio on lähtökohtaisesti nuorten liike, jossa nuoret tekevät nuorille, on meillä aikuisilla myös paikkamme partiossa. Meitä tarvitaan toiminnan mahdollistajina ja kaikista nuorimpien partiolaisten johtajina. Ja partio on maailman paras harrastus ja vapaaehtoistyö myös aikuiselle, se antaa paljon enemmän kuin ottaa!

Tästä syystä haluammekin kutsua sinut tutustumaan toimintaamme:

Järjestämme sunnuntaina 5.5. klo 17-19 Viikissä Partio tutuksi -kurssin, jossa käydään läpi partion perusjuttuja ja tutustutaan Viikin Vesikkoihin lippukuntana. Ilmoittaudu mukaan 28.4. mennessä. Lisätiedot ja ilmoittautumislinkki tapahtumakalenterissa.

Viikin Vesikkojen kesäleiri Elementti 2019 järjestetään Inkoon Kavalahdessa 24.-30.6. Kesäleirin yhteydessä tarjoamme aikuisille mahdollisuuden kokea partio parhaimmillaan, eli kesäleirillä!

24h Leiri-experiencellä 29.-30.6. pääset mukaan toteuttamaan leiriä, yöpymään joko omassa teltassa tai sisätiloissa, fiilistelemään iltanuotiolla ja nauttimaan mahtavasta leiritunnelmasta. Leiri-experienceen voit osallistua yksin, kaksin tai koko perheen voimin (jokainen osallistuja ilmoitetaan omana ilmoittautumisenaan). Ilmoittautuminen päättyy 31.5. Osallistumismaksu 10 euroa / henkilö. Ilmoittaudu mukaan!

24h Leiri-experienceen kuljetaan omilla kyydeillä. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli autoosi mahtuu myös muita kulkijoita tai mikäli tarvitset leirille kyydin. Paluumatka takaisin Viikkiin hoituu tarvittaessa tilausbussin kyydissä.

Mitään ennakko-osaamista et tarvitse, tekemällä oppii! Partiotoiminta tarjoaa hauskoja hetkiä, onnistumisen kokemuksia ja hyvän porukan avoimella mielellä varustetuille aikuisille.